Wednesday, April 27, 2011

5 Fakta Yang Mungkin Anda Tak Tahu !

hye :) hari ni adamoyu nak share sesuatu dengan korang semua. benda ni adamoyu dah dapat tahu lama dah. cuma baru je nak share dengan korang. ini adalah fakta ! 

Tepat, Padat, Menarik !
Selamat Mencuba :)





FAKTA 1 :
anda tidak dapat menyentuh kesemua gigi anda dengan lidah !










FAKTA 2 :
Lepas membaca fakta satu, semua orang bodoh akan mencubanya.










FAKTA 3 :
Fakta 1 tu tipu je !









FAKTA 4 :
anda rasa bengang sebab diperbodohkan.









FAKTA 5 :
anda mula rasa kelakar dan nak bodohkan kenakan orang lain jugak dengan meng'share' entri ni :P



P/s : Jangan marah :) terima kasih kerana mencuba. semoga terhibur :D




16 comments:

nurelinda said... [Reply to comment]

eyy rasa nak lempang2 jewwww

ADAMOYU said... [Reply to comment]

@nurelinda

haha :D

♥AYU cik YUYU♥ said... [Reply to comment]

Sabor Jelah ~.~

ADAMOYU said... [Reply to comment]

@♥AYU cik YUYU♥

bagus bagus. bersabar tu spruh drpd iman :)

imaza93 said... [Reply to comment]

wa kena beb !! huhu .

ADAMOYU said... [Reply to comment]

@imaza93

lu kena beb ! haha :D

qeef... said... [Reply to comment]

ting tong!!

Shairazi Saidin said... [Reply to comment]

SAYA PANDAI SEBAB X TRY! *walauponn..

Aezudin said... [Reply to comment]

adoi.kesengalan yg trnyata..haha
(-.-')

cik hemo hemo said... [Reply to comment]

nasib bek tak kene lempang . aku sayang screen laptop aku . --"

ADAMOYU said... [Reply to comment]

@qeef...

wink wink :D

ADAMOYU said... [Reply to comment]

@Shairazi Saidin


oh tahniah :D haha

ADAMOYU said... [Reply to comment]

@Aezudin

haha. sian :P

ADAMOYU said... [Reply to comment]

@cik hemo hemo

lempang je. beli baru nnti. haha

Azri Fathurrahman said... [Reply to comment]

peh . tertipu . =.='

ADAMOYU said... [Reply to comment]

@Azri Fathurrahman

haha. sian :P