Friday, August 12, 2011

Dunia Sekarang Sedang Di Serang Oleh Burung Yang Tengah Marah ! Tidak !

assalamualaikum :)

haisyhh. sekarang ni dunia dah nak akhir zaman dah ye. sehinggakan semalam adamoyu ade ternampak satu fenomena yang sangat luar biasa. memang betul betul diluar jangkaan. adamoyu sangat sangat terkejut. sungguh tak sangka dapat jumpa benda macam ni. 


mengucap panjang bila adamoyu tengok ni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


tadaaaaaaaa. ni lah fenomena tuh. terkejut tak ? muahaha ! dah dalam kedai tu semuanya nak angry bird. nak termuntah adamoyu. adoy, memang dah betul betul demam angry. ingat kan adamoyu nak beli semua ni. satu set alat tulis angry bird. muahahaha ! tapi malas lah. buang duit je. tak gitu ?

last last mampu tangkap gambar je. tengok lah dunia sekarang, semua nya nak angry bird. pelik bin ajaib betul. naseb lah adamoyu tak fanatik sangat dengan menatang game ni. fuhhh ! 

kepada sesiapa yang addicted gila dengan menatang ni. boleh lah beli ye semua benda ni di kedai berdekatan. haha. murah je. beli beli jangan tak beli *dah macam promoter lah pulak =='


p/s : sapa kate menatang ni tak penting ? angry bird sekarang dah masuk dalam exam okay. dalam physics pon belajar pasal ni. tajuk projectile motion. believe it or not ? believe it. muahahaha !




6 comments:

nazirafarahinomar said... [Reply to comment]

Yang warna hijau tuh paling cun tuh! Hahah

ADAMOYU said... [Reply to comment]

@nazirafarahinomar

agak r. semat skali. haha !

Cik Atika said... [Reply to comment]

uhuhu.. x terikut trend.
setia dgn emily the strange~ hehe

ZWAN SABRI said... [Reply to comment]

tula pasai.. pi mana2, suma orang asyik dok crita pasai angry bird,angry bird, angry bird.. tetiba aku rasa ketinggalan plak sbb aku x penah lg main game tuu.. HUHU


MySuaraBlog: Lelaki Pun Kena Kanser Payudara

ADAMOYU said... [Reply to comment]

@Cik Atika

haha. takpe. emily the strange pon best jugak. suka jugak :D

ADAMOYU said... [Reply to comment]

@ZWAN SABRI

tu lah. hari jumpa baju angry bird. lupa nak snap gmbr. kalau tak blh letak skali dalm ni. haha

test lah main. best jugak game tuh. tpi takde lah smpi ketagih, main sikit2 sudah. haha