Sunday, July 24, 2011

Produksi Spm Sekolah Seni Kuching !

assalamualaikum :)

adamoyu tadi pegi tengok budak budak form 5 sekolah seni kuching buat produksi untuk spm kat dewan unimas. rasa nya macam kerja khusus kot. tapi yang dorang ni lagi best daripada kerja kursus kita. diorang buat teater gabungan orchestra, nyanyi, tarian and lukisan.

mula mula tunggu je depan dewan tuh. sebab takut tak leyh masuk kan. haha. mana lah tahu kene ade kad jemputan ke, dress code ke. adamoyu pakai selipar jepun je tadi. haha. last last nampak ade jugak student unimas masuk. so, buat muka tak tahu je lah masuk. nasib baik tak kene halau. haha.

masuk masuk je teruja gila tengok ramai orang. parents dorang semua datang. memang agak meriah lah. penuh tempat duduk. ingat kan takde seat tadi, tetibe ade orang jemput duduk. fuhhh ! lega.



ni orchestra dorang. beshhh !!







ni antara hasil karya diorang. cantik kan ? dah macam pelukis profesional dah. memang respect gila lah. dorang bukan buat teater je. ade jugak pameran lukisan untuk budak budak yang amik bahagian lukisan. memang terbaek lah lukisan dorang *dengki dengki ==' 

teater dorang berlangsung dalam 2 jam jugak lah. lepas habis je, adamoyu terus pergi tangkap gambar dengan  pelakon pelakon. comel je semua. haha.


ni salah seorang daripada penyanyi kalau tak silap. tapi retis retis dorang sume sore best best. superbb !


minah minah gedik dalam teater tuh. tapi baik dan kelakar ! haha



bersama ketam merangkap. form 5 jugak tau ! tahniah ye dik.



bersama perempuan paling jahat ! gelak dia takleyh blah. haha.

overall persembahan dorang memang gempak lah. sebab campur semua unsur. alat muzik, tarian, nyanyian sume tuh. nak tangkap gambar dorang masa buat persembahan. tapi jauh sangat. tak clear. sedih sangat. kalau tak boleh tunjuk kat korang.

apa apa pon adamoyu nak ucapkan good luck lah kat korang. semoga dapat keputusan yang cemerlang daripada persembahan yang korang buat hari ni. tahniah !

p/s : alangkah best nya kalau adamoyu ade kat tempat dorang.


10 comments:

syira alwi said... [Reply to comment]

wooooa! femes i kt blog u :p tp diorg mmg superb laa! tk mcm keje budak 17. mcm professionalist :D

fitriyahaliah said... [Reply to comment]

sapelah yang jadi cameraman tak bertauliah tue kan? :)

ZWAN SABRI said... [Reply to comment]

Wah! Hebatlah depa.. mmg tabik springla kat depa.. ;)

MySuaraBlog: Asyik Gay Jer, Lesbian Mana?

pinqy taraturuu said... [Reply to comment]

alah rase rugi plak ta pegi
hurm,,, dari duk tak wat pape kat bilik semalam,
dengki :)

ADAMOYU said... [Reply to comment]

@syira alwi

femes ape kebenda nya. haha. ye mmg superb. tak rugi pergi. kan kan ? haha

ADAMOYU said... [Reply to comment]

@fitriyahaliah

ntah ak pon lupa. muahaha :P

ADAMOYU said... [Reply to comment]

@ZWAN SABRI

hebat kan ? kalau tengok real lagi hebat. haha

ADAMOYU said... [Reply to comment]

@pinqy taraturuu

haha. tu lah. rugi tak g. kan dah nyesal. haha. ade je budak asasi pergi. termasuk kami :)

aathera said... [Reply to comment]

alaaa,tak pergi~ingt nak pergi,p sdar2 dah pukul 11,kalau prgi pon dpt ape je.huhu,cam best jer nampak.best eh??

ADAMOYU said... [Reply to comment]

@aathera


haha. takde rezeki lah tuh. best sgt2 :D