Saturday, February 5, 2011

Sesuatu Menarik :)

hey guys :)
ak hari nie nk kongsi ngan korunk.. smlm Taufiq ade promote kat ak satu video nie.. best giler..
tgk la ni dulu..


haha.. ak ske tgk org nie berceloteh :) 
kalo x silap ak nme dia ANWAR HADI.. xsure sgt..
dia ni org kedah tpi expert english.. 
maybe dia ni bdk TESL kot..
video yg dia buat nie, semua nye psl isu2 semasa..
dia ulas la ape2 bnde yg boleh..
tpi bnde yg dia ulas tu sume nye positif :) ak ske giler.. mcm2 video dia hsilkn...
tpi bgi ak ade byk betul ape yg dia ckp.. tpi dia nie lawak la jgk.. :)
kalo korunk nk tgk lebih lnjut psl dia n nk tgk video dia yg lain, korunk boleh add dia kat you Youtube dia ngan Facebook dia..
haha.. bgi ak sgt2 menarik.. korunk tgk la sndiri..
enjoy :)

6 comments:

Nurana said... [Reply to comment]

waw...ramainye promote dak ni!

Haziq Yaacob said... [Reply to comment]

anwar hadi! :D
aku sggup lpk mekdi smlm sbb nk tgk sume video die..nk hrp bb aku tgk vid byk2 mmg sngkut laa :D

ADAMOYU said... [Reply to comment]

@Nurana

mmg la rmi.. sbb dia best :)

ADAMOYU said... [Reply to comment]

@Haziq Yaacob

haha ye ke ? bgs la.. dia punye video pown bergune.. x mengarut pown :) ak sek tgk vid dia :)

Taufiq Tiramisu said... [Reply to comment]

video yang best!!! ;)

ADAMOYU said... [Reply to comment]

@Taufiq Tiramisu

everyone already know..