Tuesday, February 1, 2011

Karnival Jom Masuk U !



hye :) first post dlm bulan februari nie ak nk ckp pasal karnival yg sedang rncak bergerak ke seluruh Malaysia.. haha.. tau x karnival ape ? karnival jom masuk U la.. post ni khas untuk bdk2 lepasn SPM mcm ak :P, lepasan matrik, lepasan STPM dan seangkatan dgn nye.. kalo korunk nk tau, karnival nie dh nk msuk zon ke 4 dah. kat kelantan.. haha.. kpde org kelantan, siap sedia ntuk serbu karnival nie.. haha.. ari tu ak g jgk, mse zon 1 kat terengganu.. huhu.. kat sne mendpt smbutan yg begitu hangat tau x.. penuh org kat Terengganu Trade Centre ( TTC ) tu.. huhu.. kat sni ak ade bgi jadual pergerakan karnival nie.. tekan read more untuk tgk jadual dia :)



tekan gmbr ntuk besar kan :)


bgi spe yg terlibat, kalo nk isi borang upu, ak saran kan  korunk g karnival ni dulu.. tnye ape2 yg patut pasal U yg korunk nk g kat booth diowg... lepas tu bru la korunk lebih yakin untuk isi borng upu tu.. tpi kpde yg da isi, boleh tukar balik kn ? tpi xleyh lebih 3 kali.. ermm.. ak rse tu je la kot.. btw, aka saran kn dtg la ke karnival nie drpd korunk buang mse dgn bnde2 x faedah ye :)

12 comments:

ceritasekupang said... [Reply to comment]

hari tu dah dapat tahu tapi terlupa plak nak g..haha...

ADAMOYU said... [Reply to comment]

owh.. xpe.. byk g kat tempat lain akan dtg.. tgk la jadual dia :)

Taufiq Tiramisu said... [Reply to comment]

bile mu nk gi?

ADAMOYU said... [Reply to comment]

ak g doh la.. ari tu yg kat ganu nye..

.::miss_jiey::. said... [Reply to comment]

jom2 masuk U..
besttt!!

ADAMOYU said... [Reply to comment]

jom2.. haha.. arap2 sye dpt :)

.::miss_jiey::. said... [Reply to comment]

wishing u the best of luck oke?!

ADAMOYU said... [Reply to comment]

thnx :)

Irma A.Wahid said... [Reply to comment]

anda di tag

http://irm4blues.blogspot.com/2011/02/25-facts-about-me-should-know.html

ADAMOYU said... [Reply to comment]

hoho... adus.. mekasih :) tggu ye :)

Taufiq Tiramisu said... [Reply to comment]

gi laa plok..teman adik aku..
die x gi lagi ;)

ADAMOYU said... [Reply to comment]

@Taufiq Tiramisu

ceh.. mls ak...