Saturday, July 2, 2011

Gatal Kaki.

assalamualaikum :)

jalan jalan adalah perkara yang akan adamoyu lakukan kalau bosan di hujung minggu kat U ni*macam ayat spm lah pulak =='. okeh, nak dijadikan cerita, tadi adamoyu pergi kampus barat unimas. mula mula plan nak main boling. sebab kat U kitaorang ni ade boling. tak yah nak keluar bandar untuk main boling.

dah sampi je sana tetibe boling ade masalah apa tah. terus tak leyh main*perasaan sakit hati menguasai diri ! kene tunggu 2 jam pulak untuk bas balik ke timur*damn! 

last last kiteorang decide nak explore kampus barat tu. tapi takde lah satu kampus, mati lah. besar gedabak unimas ni. sempat explore kat area bangunan utama je. sempat lah tangkap tangkap gambar. korang tengok lah sendiri ye :)


 ini lah rupa bahagian bangunan utama


tu bangunan CAIS ( Centre Of Academic And Information Services ) atau library.


dewan utama tapi masih dalam pembinaan


tu jambatan pulau pinang. tak dapat tangkap dekat sebab jauh sangat nak jalan.


ni lah rupa bangunan utama. sori, tu kawan adamoyu yang tengah excited :P

bangunan ape tah ni, tapi kat sini lah ade tempat main boling.

sempat lagi melawat fakulti seni. sekali lagi ignored my friend tu =='


 dalam cais. dah macam shopping complex adamoyu tengok

pon cais jugak. cuma dari sudut lain.

kampus ni semua untuk budak budak degree dan ke atas. korang kene tengok betapa beza nya kampus timur ngan kampus barat. tapi adamoyu tak nak tunjuk kampus timur punya gambar. nak tahu datang sini melawat adamoyu dulu. haha

p/s : lambat lagi nak blk =='


6 comments:

Allya Syahirah Riff said... [Reply to comment]

aku pun tak explore lg. haha mcm best je :)

ADAMOYU said... [Reply to comment]

@Allya Syahirah Riff

memang best pon. explore lah. haha

_be yourself_ said... [Reply to comment]

kau pergi bila ? semalam pun aku and faz pergi cais barat juga and explore explore sikit , tak terserempak en kau pun .

ADAMOYU said... [Reply to comment]

@_be yourself_

ak pegi ptg sket. dlm kul 12 :)

Allya Syahirah Riff said... [Reply to comment]

@ADAMOYU tunggulah. malas menguasai diri aku. bgus btul thinking skill suruh pergi cais barat :)

ADAMOYU said... [Reply to comment]

@Allya Syahirah Riff

haha. tu lah kan ? tak psl2 ak kene pegi skali g. haha